Zatáhni
Léto na grilu

Recepty

Předkrmy

53b3e5ce9e6c7f6ba880d1e12dcc7925.jpg

Grilované houby s opečeným česnekem a kozím sýrem

4 až 6 porcí
Doba přípravy: 20 minut
Doba marinování: minimálně 15 minut, maximálně přes noc
Doba vaření 25 minut
Ingredience
2 velké portobello houby
8 velkých žampionů
5 velkých kusů hlívy ústřičné
4 velké houby shiitake
3 šálky velmi horké vody
½ šálku balzamikového octa
½ šálku extra panenského olivového oleje
1 lžíci Crelského Cajunského koření (skládá se ze soli, papriky, škrobu, černého pepře, cibule, bazalky, česneku, fenyklu a tymiánu)
1 velkou sladkou cibuli nakrájenou na 3 centimetrové kousky
1 šálek rozdrobeného kozího sýru
1,5 lžíce česnekového koření na gril
1 lžíci nakrájených listů čerstvé bazalky
Sůl a nahrubo čerstvě namletý černý pepř podle chuti
Balzamikový ocet a olivový olej navíc nakonec

Zobrazit detail
f6d9d79d840fffa36315ae7a40a84f24.jpg

Prkénko plné plněných chilli papriček Jalapeño

Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Ingredience
1 prkénko na chilli papričky s dírami namočené ve vodě
24 papriček Jalapeño
8 tenkých plátků uzené slaniny pokrájených nadrobno
1 malou červenou cibuli nakrájenou na kostičky
1 šálek smetanového sýru (pomazánkového másla)
šťávu z jedné limetky
1 jarní cibulku nakrájenou nadrobno
2 šálky nastrouhaného oranžového čedaru
1 polévkovou lžíci čerstvě nakrájeného koriandru
2 čajové lžičky koření na gril
Tequila El Jimador

Zobrazit detail