Zatáhni
Léto na grilu

Recepty

Skopové

8e50dca2f0170c8580a1d04597de2791.jpg

Jehněčí kotlety s kořením Tandoori s Raita Dunk

2 porce jako hlavní chod, 4 až 6 porcí jako předkrm
Ingredience
2 řady jehněčích žebírek (každá řada by měla mít 5 až 7 žebírek)
Marináda
1 sklenice (300ml) Tandoori omáčkové koření
1/2 šálku (125ml) nakrájené čerstvé máty
1/4 šálku (60ml) olivového oleje
2 lžíce (30ml) šťávy z limetky
Raita Dunk
1 malou červenou cibuli nakrájenou na kostičky
půlku oškrábané nakrájené okurky bez pecek
1 stroužek čerstvého prolisovaného česneku
1 šálek (250ml) bílého jogurtu
2 lžíce (30ml) šťávy z limetky
1 lžíci (15ml) nasekané čerstvé máty
Sůl a nahrubo namletý černý pepř

Zobrazit detail