Grilované houby s opečeným česnekem a kozím sýrem
4 až 6 porcí
Doba přípravy: 20 minut
Doba marinování: minimálně 15 minut, maximálně přes noc
Doba vaření 25 minut
Ingredience
2 velké portobello houby
8 velkých žampionů
5 velkých kusů hlívy ústřičné
4 velké houby shiitake
3 šálky velmi horké vody
½ šálku balzamikového octa
½ šálku extra panenského olivového oleje
1 lžíci Crelského Cajunského koření (skládá se ze soli, papriky, škrobu, černého pepře, cibule, bazalky, česneku, fenyklu a tymiánu)
1 velkou sladkou cibuli nakrájenou na 3 centimetrové kousky
1 šálek rozdrobeného kozího sýru
1,5 lžíce česnekového koření na gril
1 lžíci nakrájených listů čerstvé bazalky
Sůl a nahrubo čerstvě namletý černý pepř podle chuti
Balzamikový ocet a olivový olej navíc nakonec