Nadvakrát pečené brambory
4 až 6 porcí
Doba přípravy: 30 minut
Doba předvaření: 1 hodina
Doba konečného vaření: 10 až 30 minut
Ingredience
4 velké brambory na pečení
2 lžíce extra panenského olivového oleje
1 lžíci soli
1 lžíci Creolského Cajunského koření (skládá se ze soli, papriky, škrobu, černého pepře, cibule, bazalky, česneku, fenyklu a tymiánu)
¼ šálku změklého másla
¼ šálku zakysané smetany
¼ šálku smetany ke šlehání (35%)
¼ šálku natrhaných kousků čedaru
2 šálky natrhaného švýcarského sýru
Sůl a čerstvě namletý černý pepř nahrubo dle chuti
8 plátků uzené slaniny opečené dokřupava
1 šálek uzeného kuřete nakrájeného na kostičky
2 nadrobno nakrájené jarní cibulky
Byl to skvělý víkend. V Americe ještě dnes všichni slaví Den nezávislosti. Neznám lepší způsob, jak zakončit skvělý prodloužený víkend, než perfektně připraveným šťavnatým steakem s pečenými bramborami.